adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Shocking Red

Deze adidas handschoen is wereldwijd uniek! Speciaal voor de dameshand heeft deze handschoen een smallere pasvorm. Wederom een van de innovaties van adidas.
Artikelnummer: ADIHDF100RW- RRP: € 37,50
Productnaam Prijs
adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Rood/Wit 14 oz
(niet voorradig, verwacht )
adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Rood/Wit 6 oz
(niet voorradig, verwacht )
adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Rood/Wit 8 oz
(direct leverbaar)
Productbeschrijving
Details

adidas Hybrid 100 Dynamic Fit (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Roze

Deze adidas handschoen is wereldwijd uniek! Speciaal voor de dameshand die smaller is dan een mannenhand is deze handschoen aangepast aan de handen voor de vrouw. Een smallere pasvorm dus wat enorm veel extra comfort geeft. adidas loopt hiermee wereldwijd voorop en is hier uniek mee! De hybrid 100 is ideaal met zijn zeer interessante prijs voor een wel hele goede handschoen. De padding van de handschoen bestaat uit meerdere foamlagen. Dit zorgt voor extra comfort en protectie. De klittenbandsluiting is half elastisch waardoor je deze extra strak kunt aantrekken ter bescherming van je polsen. De handschoenen zijn speciaal voor dames extra smal vormgegeven. Het PU materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een schitterend opvallend mooi design. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Voor welke vechtsporter zijn de adidas Hybrid 100 (Kick)Bokshandschoenen geschikt?

De handschoen is geschikt voor amateurs die een top kwaliteit willen met de nieuwste technologieën. Deze adidas handschoenen zijn geschikt voor thai/kickboksen en origineel boksen

In welke maten en kleuren zijn de adidas Hybrid 100 (Kick)Bokshandschoenen te krijgen?

De adidas Hybrid 100 is te krijgen in de maten: - 6 oz - 8 oz - 10 oz - 12 oz - 14 oz en in de kleuren: - Zwart met Roze De bokshandschoenen worden per paar geleverd.

Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?

Om de juiste maat/gewicht van uw handschoenen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden: < 30 kg 6 oz 30 - 38 kg 8 oz 38 - 55 kg 10 oz 55 - 65 kg 12 oz 65 - 85 kg 14 oz > 85 kg 16 oz Tijdens wedstrijden wordt normaal gesproken met 10 oz gevochten. Wilt u zwaarder trainen en meer gewicht op uw armen om het omhoog houden te trainen, neemt u dan een maat groter/zwaarder.

Voordelen van de adidas Hybrid 100 (Kick)Bokshandschoenen

- unieke dames pasvorm - hoogste kwaliteit PU - beschermende stevige padding uit meerdere lagen - small voorgevormd voor dames - absorptie van stoten voor extra comfort - voor amateur geschikt

Garantie

Op de adidas bokshandschoenen zit 1 jaar garantie op productiefouten. adidas artikelen staan garant voor top kwaliteit, de laatste technologieën en mede-ontwikkeld door wereldkampioenen.

Tips

Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.
Extra informatie
Extra informatie
Merk adidas
Garantie 1 jaar
Sport MMA , Origineel boksen , Kickboksen
Kleur Rood , Wit
Materiaal PU
Voor Meisjes