adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel

De nieuwe Hybrid 300 handschoenen van adidas zijn ergonomisch vormgegeven voor een harde en snelle stoot. De handschoenen hebben een multi-layer padding en hebben een lederen buitenkant. Optimale protectie en comfort zijn de speerpunten van deze handschoenen!
Artikelnummer: ADIH300GZ- RRP: € 137,50
Productnaam Prijs
adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel 12 oz
(momenteel niet leverbaar)
adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel 14 oz
(momenteel niet leverbaar)
adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel 16 oz
(momenteel niet leverbaar)
adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel 18 oz
(momenteel niet leverbaar)
Productbeschrijving
Details

adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen Zwart/Geel

De hybrid 300 is een ergonomisch vormgegeven lederen handschoen voor de beste bescherming een optimaal comfort. De padding van de handschoen bestaat uit meerdere foamlagen. Dit zorgt voor extra comfort en protectie. De brede klittenbandsluiting met opstaande rand en de extra elastische sluiting beschermen je polsen optimaal. De binnenzijde van de handschoen hebben een satijn-laag waardoor extra comfortabel aanvoelen. Door het anatomisch voorgevormd model zijn je stoten snel en hard. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor gevorderden en professionals.

Voor welke vechtsporter zijn de adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen geschikt?

De handschoenen zijn geschikt voor elke vechter welke een top kwaliteit handschoen zoekt met de nieuwste technologieën. Deze adidas handschoenen zijn geschikt voor thai/kickboksen en origineel boksen

In welke maten en kleuren zijn de adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen te krijgen?

De adidas Hybrid 300 is te krijgen in de maten: - 12 oz - 14 oz - 16 oz - 18 oz en in de kleuren: - Zwart met Geel De bokshandschoenen worden per paar geleverd.

Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?

Om de juiste maat/gewicht van uw handschoenen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden: 38 - 55 kg 10 oz 55 - 65 kg 12 oz 65 - 85 kg 14 oz 85 - 95 kg 16 oz > 95 kg 18 oz Tijdens wedstrijden wordt normaal gesproken met 10 oz gevochten. Wilt u zwaarder trainen en meer gewicht op uw armen om het omhoog houden te trainen, neemt u dan een maat groter/zwaarder.

Voordelen van de adidas Hybrid 300 (Kick)Bokshandschoenen

- Koeien-lederen handschoen - beschermende stevige padding uit meerdere lagen - anatomisch voorgevormd voor vuist - dubbele polsbescherming - absorptie van stoten voor extra comfort

Garantie

Op de adidas bokshandschoenen zit 1 jaar garantie op productiefouten. adidas artikelen staan garant voor top kwaliteit, de laatste technologieën en mede-ontwikkeld door wereldkampioenen.

Tips

Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.
Extra informatie
Extra informatie
Merk adidas
Garantie 1 jaar
Sport MMA , Origineel boksen , Kickboksen
Kleur Geel , Zwart
Materiaal Kunstleder
Voor Dames, Heren