adidas

 

 

 Download hier de catalogus van adidas in PDF formaat

 

adidas Vechtsport staat klaar voor u !

Vanaf 1 januari 2011 is Sportief BV te Sittard de officiële adidas Vechtsport Distributeur voor de Benelux. Sportief BV neemt met veel trots de vertegenwoordiging in de Benelux op zich voor de vechtsporten. adidas is al meer dan 80 jaar het toonaangevende merk in vele sporten over de hele wereld. adidas Vechtsport adidas Vechtsport is geruime tijd op de Nederlandse en Belgische markt. adidas Vechtsport is in deze korte periode zeer snel gegroeid tot Nederlands grootste vechtsportmerk. De redenen waarom adidas Vechtsport zo snel gegroeid is zijn:

• adidas Vechtsport staat voor top kwaliteit
• adidas Vechtsport biedt zeer scherpe prijzen met een goede marge
• adidas Vechtsport biedt een geweldige service met zeer korte lijnen
• adidas Vechtsport is nummer 1 op het gebied van nieuwe innovaties
• adidas Vechtsport is hoofdsponsor van de grootste vechtsportbond de W.F.C.A., de NBB en de Olympische Spelen
• adidas Vechtsport is sponsor van wereldkampioenen als Rico Verhoeven, Peter Aerts, Nouchka Fontijn, Peter Müllenberg en Albert Kraus
• adidas Vechtsport heeft een zeer goede voorraad en ruim NOOS assortiment
• adidas Vechtsport levert super snel, vandaag voor 13 uur besteld is morgen in huis
• adidas Vechtsport voorziet u van vele marketing tools
• adidas Vechtsport ondersteund u met een online B2B systeem met alle mogelijke informatie
• adidas Vechtsport geeft uw medewerkers cq personeel trainingen van het boks assortiment

adidas Vechtsport staat voor top kwaliteit

adidas Vechtsport werkt nauw samen met professionele atleten uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt adidas gebruik van een eigen lab om artikelen uitvoerig te testen voordat de producten de markt op gaan adidas Vechtsport werkt alleen met producenten die nauwkeurig zijn geselecteerd en alleen aan de beste eisen voldoen op het gebied van productie, materialen, veiligheid en personeel.

adidas Vechtsport biedt zeer scherpe prijzen met een goede marge

 Door de scherpe prijzen is adidas Vechtsport interessant voor iedereen. Zo heeft adidas vechtsportartikelen voor kinderen, beginners, gevorderden en professionals. Deze producten zijn meer dan concurrerend op basis van prijs en kwaliteit en hebben toch een zeer goede marge voor de winkelier. Daarbij moet aangetekend worden dat adidas Vechtsport haar assortiment jaarlijks slechts gering verandert. Daardoor hoeft u geen rekening te houden met seizoen uitverkoop met extra kortingen.

adidas Vechtsport is nummer 1 op het gebied van nieuwe innovaties
Als het gaat om innovaties is adidas nummer 1. Dat zijn ze al in veel andere sporten
maar zeker ook bij de vechtsporten. Voorbeelden hiervan zijn:

adidas Vechtsport is hoofdsponsor van de W.F.C.A. de NBB en de Olympische Spelen 2008 en 2012
adidas Vechtsport is hoofdsponsor van de grootste Vechtsportbond van Nederland, de W.F.C.A. Alle wedstrijden van deze bond worden gevochten met adidas Vechtsport artikelen, voornaamste zijn natuurlijk de bokshandschoenen, MMA handschoenen en de kleding van juryleden en scheidsrechters. De W.F.C.A. heeft meerdere vechtsportgala’s per week. Hierdoor is adidas Vechtsport altijd nadrukkelijk aanwezig op de evenementen.

adidas is ook trotse sponsor van de Nederlandse Boksbond (NBB). De NBB is offi cieel erkend door NOC*NSF en is dan ook tevens te zien op de Olympische Spelen. Sinds 2015 is er een samenwerking ontstaan tussen beide partijen. adidas voorziet hiermee de gehele selectie van adidas
artikelen zoals Peter Mullenberg, Nouchka Fontijn en de voltallige Nederlandse selectie. Zo zal de boksselectie richting de Europese Spelen in Bakoe en de Olympische Spelen in Brazilië in de schitterende adidas wedstrijdkleding zichtbaar zijn.

                                  

adidas Vechtsport is Sponsor van wereldkampioenen
Aansprekende namen in de vechtsport zijn Peter Aerts, Rico Verhoeven en Albert Kraus. adidas sponsort deze atleten, die zorgen voor publiciteit in een positieve vorm. Deze atleten zijn al jaren in deze wereld bekend als topsporters met een schoon verleden waarin zij ambassadeurs zijn van de sport.
• Peter Aerts: Drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen
• Rico Verhoeven: Glory Wereldkampioen zwaargewicht
• Nouchka Fontijn: Kampioene Europese Spelen in Bakoe
• Albert Kraus: Jongste en eerste K-1 World MAX winnaar

adidas Vechtsport Benelux is sponsor van kampioenen:
Peter Aerts, Rico Verhoeven, Albert Kraus, Nouchka Fontijn,Peter Müllenberg, Hans Stringer en Tom de Smet.

adidas Vechtsport biedt een geweldige service met zeer korte lijnen
adidas Vechtsport is doordeweeks van 09.00 uur - 16.30 uur voor u beschikbaar. In ons bedrijfspand in Sittard heeft u altijd een vast aanspreekpunt aan de hand van Antoine Verstegen. Hij neemt uw bestellingen aan, beantwoordt uw vragen en zorgt voor een juiste afhandeling van uw bestelling. Onze accountmanager Rudolf Spa staat altijd voor u klaar om u een bezoek te brengen. Hij komt bij u langs om extra informatie te geven, productkennis bij te brengen en te helpen bij het indelen van de schappen. Mochten er problemen zijn dan komt hij persoonlijk bij u langs. Voor al uw
marketing benodigdheden kunt u terecht bij Hellena Jetten, mocht u toch andere wensen of afmetingen van afbeeldingen nodig hebben dan helpt zij u graag. Voor administratieve zaken kunt u zich wenden tot onze controller dhr Jan Corpelijn. Wanneer er zich zaken voordoen die 1 van hun niet kunnen oplossen dan staat Sebastiaan Sikkink u graag te woord.

 

adidas Vechtsport heeft een zeer goede voorraad
adidas Vechtsport streeft naar een voorraadpositie van tenminste 97 %. Het afgelopen jaar is een dekking van 95 % behaald over het gehele assortiment. adidas Vechtsport zorgt er op deze manier voor dat u geen overvloedige voorraden hoeft in te kopen. 
adidas Vechtsport levert super snel, vandaag voor 13:00 uur besteld is morgen in huis Door de goede voorraad kan adidas Vechtsport uw order dezelfde dag nog verzenden met DPD Post of Post NL indien de order voor 13:00 uur bij ons binnen is. U kunt zelf
uw order invoeren in ons B2B systeem. U heeft zo zelf inzicht in de voorraadpositie en levertijden. Via uw eigen account heeft u 24 uur per dag inzicht in uw inkopen, bestellingen, facturen, leveradressen en ga zo maar door.
In ons 3500 m2 groot magazijn worden uw bestellingen gepikt door onze magazijn medewerkers en voor u verzendklaar gemaakt.

adidas Vechtsport voorziet u van vele marketing tools
adidas Vechtsport weet als geen ander hoe belangrijk de marketing tools zijn om de aandacht voor een product te krijgen. Daarom bieden wij verschillende tools zoals posters, roll-up banners, toonbank banners, flyers, foto signeer kaarten en banners ten behoeve van uw website. Adidas Vechtsport organiseert vier keer per jaar adidas Clinics waarbij sterren van wereld faam clinics geven voor iedereen, van beginner tot gevorderde in alle leeftijdsklassen. Ook kunnen wij onder bepaalde voorwaarden een adidas showroomdisplay leveren om zo de adidas Vechtsport  producten overzichtelijk te kunnen aanbieden.

Mediabox
Om u als klant van zo veel mogelijk informatie te voorzien hebben we speciaal voor u een mediabox vervaardigd. In deze mediabox vindt u alles ter ondersteuning van de visuele data:
• productfoto’s
• 360 garden foto’s
• posters
• verschillende maten banners
• video’s
• fotoshoot van alle topatleten van adidas
U kunt terecht op de mediabox. Voor inloggegevens kunt u een mail sturen naar info@sportiefbv.nl.
Mocht u nog aanvullende vragen hebben, andere wensen of afmetingen van afbeeldingen dan helpen wij u graag, ook daar staat ons team voor klaar!