adidas Bokszak Pro Safety Diameter 40cm

Deze professionele bokszak is gemaakt van kunstleder, super stevig en duurzaam. Schitterend design en een hoogstaande vulling met een schuimwand en granulaat kern voor veiligheid, trainingscomfort en professionalisme.
SKU: ADIBACP01EU-40- RRP: €269.00
Product Name Price
adidas Bokszak Pro Safety 40cm 120H
(directly available)
adidas Bokszak Pro Safety 40cm 150H
(directly available)
Details
Details

adidas Bokszak Pro Safety

De adidas bokszak Pro Safety is een lederlook bokszak, zeer robuust en duuurzaam. Deze bokszak onderscheidt zich door de vulling. Deze is gemaakt van een 10 cm dikke schuimlaag die je handen en voeten beschermt en de stoten en trappen perfect absorbeert. Hierdoor is de bokszak zeer veilig. De granulaat korrels in de midden kern zorgen voor het juiste gewicht en balans van de bokszak. De verstevigde bandjes met ringen aan de zijkant voor ophanging zijn 4 lagen dik. Alle naden van de bokszak worden meerdere malen gestikt, zodat uitscheuren wordt voorkomen. De Pro Safety bokszakken zijn zelfs uitgevoerd in een diameter van 40 cm. Een ideaal en veilig trainingsbeest voor iedereen dus! Ideaal voor beginners en professionals voor zowel thuis maar metname ook in de gym.

In welke maten en gewichten is deze adidas bokszak leverbaar?

De adidas “Pro de Luxe” is leverbaar het zwart en in de maten: - 120 cm x Ø 35 cm ± 24 kg - 120 cm x Ø 40 cm ± 30 kg - 150 cm x Ø 35 cm ± 30 kg - 150 cm x Ø 40 cm ± 38 kg

De vulling

Deze is gemaakt van een 10 cm dikke schuimlaag die je handen en voeten beschermt en de stoten en trappen perfect absorbeert. Hierdoor is de bokszak zeer veilig voor beginners en professionals De granulaat korrels in de midden kern zorgen voor het juiste gewicht en balans van de bokszak.

Welke maat bokszak heb ik nodig?

Wanneer u als volwassene de bokszak wilt gebruiken voor zowel trappen en stoten heeft u de bokszak van 150 cm nodig. Deze bokszak hangt dan voor zowel de lage trappen als de hoge trappen op de juiste hoogte. Ook voor de stoten hangt deze op de juiste hoogte. Bovendien is deze bokszak lekker zwaar en zal deze niet alle kant op zwaaien bij het trainen Wanneer u als volwassene de bokszak wilt gebruiken om alleen het stoten te trainen is 120 cm geschikt. Deze bokszak is nog dusdanig zwaar dat de bokszak niet alle kanten op zwaait.

Voordelen de armpad van adidas

- stevig en duurzaam - voor professional en amateur - zeer goed absorberend vermogen - schuimwand met granulaat kern - veilig voor handen en voeten

De levering

De bokszakken worden verpakt in een stevig, transparant plastic.

De accessoires

De vierpuntsketting wordt er gratis bij geleverd.

Garantie

Op adidas artikelen zit 1 jaar garantie op productie fouten.
Additional Info
Additional Info
Brand adidas
Guarantee 1 Years
Sport Boxing, MMA , Taekwondo
Color Black
Diameter 40 cm
For Girls, Men
Level Amateur, Professional