adidas Hybrid 75 Zakhandschoenen Zwart/Wit

De Hybrid zakhandschoen van adidas is ideaal voor zowel bokszak- als stootzaktraining. Te gebruiken van recreant tot professional.
SKU: ADIHBG75-90100 RRP: €49.95
Product Name Price
adidas Hybrid 75 Zakhandschoenen Zwart/Wit Large/Extra Large
(directly available)
adidas Hybrid 75 Zakhandschoenen Zwart/Wit Small/Medium
(directly available)
Details
Details

adidas Hybrid 75 Zakhandschoenen Zwart/Wit

De Hybrid 75 zakhandschoen is ontwikkeld voor de vechtsporter die een degelijke zakhandschoen zoekt. Deze Hybrid zakhandschoenen hebben een perfecte padding die de handen tot het uiterste beschermd. De zakhandschoen heeft een heerlijke pasvorm. De zakhandschoen is gemaakt van PU van de hoogst mogelijke kwaliteit. De mesh binnenkant in de palm zorgen voor extra ventilatie en de gesloten duim zorgt voor net dat beetje extra bescherming. Deze zakhandschoenen zijn geschikt voor beginners en amateurs.

Voor welke vechtsporter zijn de adidas Hybrid 75 Bokszakhandschoenen geschikt?

De handschoen is geschikt voor beginner tot professional die een top kwaliteit willen met de nieuwste technologieën. Deze adidas handschoenen zijn geschikt voor pad en bokszaktraining.

Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?

Om de juiste maat/gewicht van uw handschoenen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden: S/M = dames en kleine mannenhand L/XL = mannenhand

Voordelen van de adidas Hybrid 75 Bokszakhandschoenen

- hoogste kwaliteit PU - beschermende stevige padding - voorgevormd voor vuist - absorptie van stoten voor extra comfort - Ideaal voor pad en bokszaktraining - Mesh binnenkant

Garantie

Op de adidas bokshandschoenen zit 1 jaar garantie op productiefouten. adidas artikelen staan garant voor top kwaliteit, de laatste technologieën en mede-ontwikkeld door wereldkampioenen.

Tips

Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.
Additional Info
Additional Info
Brand adidas
Guarantee 1 Years
Sport Boxing, Kickboxing
Color Black, White
Material Artificial Leather
For Men, Women
Level Amateur, Professional