adidas Zakhandschoenen Washable Zwart/Goud

De Washable zakhandschoen van adidas is ideaal voor zowel bokszak- als stootzaktraining. Uniek aan deze zakhandschoenen is dat ze gewassen kunnen worden (handwas).
SKU: ADIBHWG01-90350 RRP: €42.50
Product Name Price
adidas Zakhandschoenen Washable Zwart/Goud Large/Extra Large
(directly available)
adidas Zakhandschoenen Washable Zwart/Goud Small/Medium
(not in stock, expected )
Details
Details

adidas Zakhandschoenen Washable Zwart/Goud

De Washable zakhandschoen is ontwikkeld voor de vechtsporter die een degelijke zakhandschoen zoekt. Deze zakhandschoenen hebben een perfecte padding die de handen tot het uiterste beschermd. De zakhandschoen heeft een heerlijke pasvorm welke overeen komt met die van een normale bokshandschoen. De zakhandschoen is gemaakt van PU met neopreen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze zakhandschoenen zijn geschikt voor zowel amateur als professional. Het unieke aan deze zakhandschoenen is dat ze gewassen kunnen worden (handwas).

Voor welke vechtsporter zijn de adidas Washable Bokszakhandschoenen geschikt?

De handschoen is geschikt voor beginner tot professional die een top kwaliteit willen met de nieuwste technologieën. Deze adidas handschoenen zijn geschikt voor pad en bokszaktraining.

Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?

Om de juiste maat/gewicht van uw handschoenen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden: S/M = dames en kleine mannenhand L/XL = mannenhand

Voordelen van de adidas Washable Bokszakhandschoenen

- hoogste kwaliteit PU met Neopreen - beschermende stevige padding - voorgevormd voor vuist - zelfde pasvorm als bokshandschoen - Ideaal voor pad en bokszaktraining - kunnen gewassen worden

Garantie

Op de adidas bokshandschoenen zit 1 jaar garantie op productiefouten. adidas artikelen staan garant voor top kwaliteit, de laatste technologieën en mede-ontwikkeld door wereldkampioenen.

Tips

Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.
Additional Info
Additional Info
Brand adidas
Guarantee 1 Years
Sport Boxing, Kickboxing
Color Black, Gold
Material Artificial Leather
For Men, Women
Level Amateur, Professional