Classic Bokszak Zwart 180 cm

De Bestseller Classic bokszak 180cm is uiterst sterk en geschikt voor iedere vechtsporter. Het is een goedkope bokszak van hoge kwaliteit en is uit voorraad leverbaar. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en blauw. 1 jaar garantie.
SKU: 180z G RRP: €119.95

Availability: directly available

Details
Details
Sportief Boxing Gear is een van de meest bekende namen in de Europese vechtsportwereld. Sportief heeft zijn naamsbekendheid te danken aan het feit dat ze al meer dan 25 jaar producent zijn van de meest sterke en gebruiksvriendelijke bokszakken en trap en stootkussens. Zij produceren bokszakken en stootkussens voor vrijwel alle grote merken in zoals Everlast, Tuf Wear en Booster. Tegenwoordig heeft Sportief zijn eigen merk en wetende dat Sportief bokszakken door heel Europa bij vele sportscholen hangen, is het duidelijk dat dit absolute top kwaliteit is. Sportief Boxing Gear bokszakken staan garant voor absolute top kwaliteit, zowel thuis als in de sportschool. Bent u op zoek naar een duurzame goedkope bokszak? Dan is de Classic bokszak de juiste keuze.

Voor welke vechtsporter is de Classic Bokszak geschikt?

De Classic bokszak is geschikt voor jong en oud, voor amateur en professional. Zowel in de sportschool te gebruiken als thuis. De Sportief Bokszak is geschikt voor: kickboksen, free fight, traditioneel boksen, thaiboksen.

Welke maat bokszak heb ik nodig?

Wanneer u als volwassene de bokszak wilt gebruiken voor zowel trappen en stoten heeft u de bokszak van 150 cm of 180 cm nodig. Deze bokszak hangt dan voor zowel de lage trappen als de hoge trappen op de juiste hoogte. Ook voor de stoten hangt deze op de juiste hoogte. Bovendien is deze bokszak lekker zwaar en zal deze niet alle kant op zwaaien bij het trainen Wanneer u als volwassene de bokszak wilt gebruiken om alleen het stoten te trainen is 120 cm geschikt. Deze bokszak is nog dusdanig zwaar dat de bokszak niet alle kanten op zwaait. De bokszak van 80 cm en 100 cm is voor kinderen t/m 12 jaar die zich even willen uitleven op een bokszak. De junior bokszak van 70 cm is voor kinderen tot en met 8 jaar.

In welke maten en kleuren zijn de Classic Bokszakken te krijgen?

De bokszakken zijn verkrijgbaar in zwart, rood en blauw in de volgende maten:
Bokszak 70 cm x Ø 25 cm ± 14 kg
Bokszak 80 cm x Ø 35 cm ± 20 kg
Bokszak 100 cm x Ø 35 cm ± 24 kg
Bokszak 120 cm x Ø 35 cm ± 29 kg
Bokszak 150 cm x Ø 35 cm ± 36 kg
Bokszak 180 cm x Ø 35 cm ± 43 kg

Kies uw bokszak in het menu Lengtemaat op deze pagina.

Voordelen van Classic Bokszak

- sterk en geschikt voor iedereen
- zeer goedkope bokszak
- voor thuisgebruik en in de sportschool
- zeer duurzaam bisonyl
- gevuld met een schone textiel mix met ideale hardheid
- extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen
- geleverd met bijbehorende 4-puntsketting

Garantie

Op de Sportief Boxing Gear bokszakken zit 1 jaar garantie. Sportief Boxing Gear staat al meer dan 25 jaar bekend om zijn uiterst duurzame bokszakken.

Accessoires

Een 4-puntsketting wordt gratis erbij geleverd.

Tips

Gebruik bokszakhandschoenen of bandages tijdens het trainen op de bokszak. Bokszak ophangen? Gebruik een muursteun of plafondbeugel. Kinderbokszak ophangen? Gebruik hiervoor een muursteun, bevestiging d.m.v. een plafondbeugel is niet geschikt omdat de bokszak dan veel te hoog komt te hangen.
Additional Info
Additional Info
Brand Sportief Boxing Gear
EAN 8718564321821
Sport MMA
Color Black
Diameter 35 cm
Weight 43
Material PU
For Girls, Men
Length 180
Level Amateur, Professional