Puzzelmat 100 x 100 x 4 cm Zwart/Grijs

De ideale puzzelmat met een zeer goede densiteit en perfecte anti-slip laag. Ideaal voor thuis gebruik maar ook in de sportschool. Per mat wordt 1 afwerkrand meegeleverd.
SKU: PZZM1X1X4-90800 RRP: €39.95

Availability: directly available

Details
Details

Puzzelmat 100 x 100 cm

Deze puzzelmat is geschikt voor thuis gebruik maar ook zeker voor de sportschool. In vele Europese sportscholen worden deze matten gebruikt. Door de ideale hardheid van de mat en de uitstekende anti-slip laag aan beide kanten is deze mat perfect en voor ieder gebruik. De mat is makkelijk schoon te houden en erg vriendelijk in prijs. Per mat wordt 1 afwerkrand meegeleverd.

Voor welke sporten is deze puzzelmat geschikt?

Deze mat is geschikt voor alle indoorsporten waar men op een verzachte ondergrond traint. Voorbeelden zijn kickboksen, karate, taekwondo, judo, aerobics, pilates, fitness enzovoort.

In welke afmetingen en kleuren is deze puzzelmat verkrijgbaar?

De puzzelmatten zijn verkrijgbaar in de maten: - 100 x 100 cm en 2,5 cm dik - 100 x 100 cm en 4,0 cm dik De matten zijn verkrijgbaar in: - rood en zwart - rood en blauw - zwart en grijs. Beide kanten zijn aan elkaar te leggen om zo een kleur met verschillende patronen te maken.

Voordelen van de puzzelmatten

- anti-slip laag - makkelijk schoon te houden - zeer gunstige prijs - twee kleuren omkeerbaar - per mat 1 afwerkrand
Additional Info
Additional Info
Brand Sportief Boxing Gear
EAN 8720088978726
Sport Aerobics , BJJ , Boxing, Dance , Fitness, Hockey, Jiu Jitsu, Judo , Karate , MMA , Taekwondo , Kickboxing
Color Black, Red
For Junior, Senior
Level Amateur, Professional