Sportief

Sportief Private Label Boxing Gear

Het in nederland gevestigde Sportief BV produceert al meer dan 25 jaar bokszakken van topkwaliteit voor vrijwel alle gerenommeerde merken in europa.

Samen met u als leverancier van vechtsportartikelen streven wij naar het beste voor de vechtsport overal ter wereld en onder alle omstandigheden! de kwaliteit van onze grondstoffen, de productie en het eindproduct wordt constant gecontroleerd zodat u kunt genieten van topproducten.

Sportief BV bewerkstelligt dit door ten alle tijden met 18 man sterk voor uw klaar te staan in ons nieuwe pand in Sittard. hier beschikken wij over een opslag en productie afdeling van 3500 m2. onze productiecapaciteit is inmiddels uitgebreid naar 140.000 bokszakken per jaar en 160.000 trap- en stootkussens.

Natuurlijk dragen de unieke private label mogelijkheden die Sportief BV u biedt ook toe aan dit succes. wij personaliseren de producten zoals u dat wilt zodat u kan genieten van de best mogelijke uitstraling van uw producten.

 

 

Sportief catalogusDownload hier de catalogus van Sportief in PDF formaat

 

Voordelen Sportief BV

 

- de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding;
- meer dan dertig jaar ervaring;
- alle order groottes mogelijk;
- top kwaliteit door het gebruik van duurzame materialen;
- uw eigen logo op de producten;
- materiaal- en ontwerpkeuze om uw product te ontwerpen;
- snelle levertijd (normaliter binnen drie weken);
- Europese product aansprakelijkheid;

 

Doelstellingen

 

Het is ons doel om onze huidige positie als Europese marktleider te versterken en onze uitzonderlijke klantgerichte service te behouden. We zijn trots op de uitstekende kwaliteit van onze producten en zullen er alles aan doen om dit te behouden tegen een scherpe prijs en snelle levertijd. We bieden de gelegenheid om uw product volledig te personaliseren door middel van gebruik van uw eigen logo en keuzevrijheid in materiaal. Meer informatie hierover vindt u in de catalogus of op onze website.  Voor verdere vragen kunt u telefonisch of per email contact opnemen met  onze professionele klantenservice.  Wij staan u graag te woord om al uw vragen over de producten en leveringsvoorwaarden te beantwoorden.

Sportief BV hoopt u van dienst te kunnen zijn als partner voor de productie en verkoop van al uw vechtsportartikelen.

 

SPORTIEF BV GARANDEERT U DE BESTE PRODUCTEN TER WERELD!

 

Welke mogelijkheden er voor uw sportwinkel zijn?

 

Rudolf SpaRudolf Spa, vertegenwoordiger van Sportief BV.  Bel nu en ik kom direct bij u langs!


“Ik ben er zeer trots op om een A merk als adidas te mogen vertegenwoordigen, top kwaliteit, uitgebreid assortiment en zeer vriendelijk prijzen. Dat ik naast adidas ook nog Tuf Wear en de private label mogelijkheden van Sportief BV mag vertegenwoordigen maakt voor mij, maar zeker ook voor elke winkel en sportschool de cirkel rond. Ik kan alles aanbieden, voor amateur tot professional en van kleding tot een volledige sportschool inrichting.” aldus Rudolf Spa.

Meer informatie over Rudolf