TUF Wear

Tuf Wear distributie Benelux & Frankrijk 

en Frankrijk noemen. Tuf Wear is bekend geworden door als hoofdsponsor van de Olympische Spelen in 1996 op te treden. Ook heeft Tuf Wear veel publiciteit gekregen doordat bokslegende Rocky verschillende malen met de Tuf Wear uitrusting ten tonele verscheen, mede hierdoor is dit merk uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste merken. 


 

Tuf Wear heeft veel aandacht voor de optimalisatie van zijn producten, iets dat volgens hen nooit ophoudt. Ze maken gebruik van de laatste technologieën en testen elk artikel met professionals om zo to het perfecte product te komen. Zo ontwikkelde Tuf Wear de Tuf Cool technologie wat zorgt voor extra ventilatie en vochtregulatie.Hierdoor heeft Tuf Wear altijd de beste producten voor zowel professional als amateur in zijn assortiment.


Tuf Wear staat bekend als all round merk voor Thaiboksen, MMA en origineel boksen. De vechtsporter heeft een zeer ruime keuze in wedstrijdartikelen, trainingsmateriaal als ook kleding. Ook voor de Sportschool is Tuf Wear zeer geschikt. Aan elk detail is gedacht. Van bokszakken tot round-timers, van bevestigingsmateriaal tot complete boksringen.


Tuf Wear is er voor u! Tuf Wear artikelen zijn zeer scherp geprijsd en hebben uitstekende marges,  zodoende is Tuf Wear echt een aanwinst voor uw winkel.

 

Neem dus vandaag nog contact met ons op voor de best mogelijke prijzen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze zeer uitgebreide showroom in Sittard.

 

(Foto: Ben Saunders in gevecht met z'n broer Jamie Saunders)

 

 

 

 

 

tuf-wear catalogusDownload hier de catalogus van Tuf Wear in PDF formaat

 

 

 

Welke mogelijkheden er voor uw sportwinkel zijn?

 

Rudolf SpaRudolf Spa, vertegenwoordiger van Sportief BV.  Bel nu en ik kom direct bij u langs!


“Ik ben er zeer trots op om een A merk als adidas te mogen vertegenwoordigen, top kwaliteit, uitgebreid assortiment en zeer vriendelijk prijzen. Dat ik naast adidas ook nog Tuf Wear en de private label mogelijkheden van Sportief BV mag vertegenwoordigen maakt voor mij, maar zeker ook voor elke winkel en sportschool de cirkel rond. Ik kan alles aanbieden, voor amateur tot professional en van kleding tot een volledige sportschool inrichting.” aldus Rudolf Spa.

Meer informatie over Rudolf
6 Item(s)

per page

6 Item(s)

per page