adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenen Wit/Blauw

Deze (thai)bokshandschoenen zijn speciaal voor dames ontwikkeld, mooi design met frisse kleuren gecombineerd met een veiligheid en comfort maakt deze bokshandschoenen tot een succes.
Artikelnummer: ADIFPBG200WB- RRP: € 49,95
Productnaam Prijs
adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenen Wit/Blauw 14 oz
(direct leverbaar)
adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenen Wit/Blauw 8 oz
(direct leverbaar)
Productbeschrijving
Details

adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenen

Deze adidas kickbokshandschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor dames. De bokshandschoenen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit PU. De handschoenen hebben een lange duurzaamheid en zeer mooi design door de frisse kleuren. De handschoenen hebben een zeer veilige padding die de handen goed beschermt. De klittenbandsluiting geeft de pols extra steun. De pasvorm is perfect en ideaal voor de vrouwelijke vechtsporter. De cilmacool techniek zorgt ervoor dat de handschoenen goed geventileerd worden. Dit draagt bij aan extra comfort en een langere levensduur.

Voor welke vechtsporter zijn de adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenen geschikt?

\ De handschoen is geschikt voor de amateur. De adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenenl is geschikt voor Thai/kickboksen en origineel boksen.

In welke maten en kleuren zijn de adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenen te krijgen?

De adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenen is te krijgen in de maten: - 8 oz - 10 oz - 12 oz - 14 oz. En in de kleuren: - wit met roze - wit met licht blauw De bokshandschoenen worden per paar geleverd.

Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?

Om de juiste maat/gewicht van uw handschoen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden. < 35 kg 6 oz 35 - 45 kg 8 oz 45 - 55 kg 10 oz 55 - 65 kg 12 oz 65 - 85 kg 14 oz > 85 kg 16 oz Tijdens wedstrijden wordt normaal gesproken met 10 oz gevochten. Wilt u zwaarder trainen en meer gewicht om het omhoog houden van de armen te trainen, neem dan een maat groter/zwaarder.

Voordelen van de adidas Female Power 200 (kick)Bokshandschoenen

- Maya Nubuck II hi-tec kunstleder - Climacool technologie - brede klittenbandsluiting van 6 cm en foampadding (IMT) - prachtige adidas look - speciaal voor dames

Garantie

Op de adidas bokshandschoenen zit 1 jaar garantie op productiefouten. adidas artikelen staan garant voor de laatste technologieën, mede-ontwikkeld door kampioenen.

Tips

Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.
Extra informatie
Extra informatie
Merk adidas
Garantie 1 jaar
Sport MMA , Origineel boksen , Kickboksen
Kleur Blauw , Wit
Materiaal PU
Voor Meisjes