adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen Geel/Zwart

De nieuwe Hybrid 200 handschoenen van adidas zijn ergonomisch vormgegeven voor een harde en snelle stoot. De handschoenen hebben een multi-layer padding en hebben een lederen buitenkant.
Artikelnummer: ADIH200GZ- RRP: € 109,95
Productnaam Prijs
adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen Geel/Zwart 10 oz
(direct leverbaar)
adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen Geel/Zwart 12 oz
(niet voorradig, verwacht )
Productbeschrijving
Details

adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen Geel/Zwart

De hybrid 200 is een ergonomisch vormgegeven lederen handschoen voor de beste bescherming een optimaal comfort. De padding van de handschoen bestaat uit meerdere foamlagen. Dit zorgt voor extra comfort en protectie. De brede klittenbandsluiting beschermt je polsen optimaal. Door het anatomisch voorgevormd model zijn je stoten snel en hard. Deze (kick)bokshandschoenen zijn geschikt voor gevorderden en professionals.

Voor welke vechtsporter zijn de adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen geschikt?

De handschoenen zijn geschikt voor elke vechter welke een top kwaliteit handschoen zoekt met de nieuwste technologieën. Deze adidas handschoenen zijn geschikt voor thai/kickboksen en origineel boksen

In welke maten en kleuren zijn de adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen te krijgen?

De adidas Hybrid 200 is te krijgen in de maten: - 10 oz - 12 oz - 14 oz - 16 oz en in de kleuren: - Geel met Zwart De bokshandschoenen worden per paar geleverd.

Welke maat/gewicht handschoen heb ik nodig?

Om de juiste maat/gewicht van uw handschoenen te bepalen kunt het onderstaande schema aanhouden: 38 - 55 kg 10 oz 55 - 65 kg 12 oz 65 - 85 kg 14 oz > 85 kg 16 oz Tijdens wedstrijden wordt normaal gesproken met 10 oz gevochten. Wilt u zwaarder trainen en meer gewicht op uw armen om het omhoog houden te trainen, neemt u dan een maat groter/zwaarder.

Voordelen van de adidas Hybrid 200 (Kick)Bokshandschoenen

- Buffel lederen handschoen - beschermende stevige padding uit meerdere lagen - anatomisch voorgevormd voor vuist - absorptie van stoten voor extra comfort

Garantie

Op de adidas bokshandschoenen zit 1 jaar garantie op productiefouten. adidas artikelen staan garant voor top kwaliteit, de laatste technologieën en mede-ontwikkeld door wereldkampioenen.

Tips

Gebruik bij het trainen altijd bandages of binnenhandschoenen voor de versteviging en bescherming van uw handen.
Extra informatie
Extra informatie
Merk adidas
Garantie 1 jaar
Sport MMA , Origineel boksen , Kickboksen
Kleur Geel , Zwart
Materiaal Kunstleder
Voor Dames, Heren