Nuvo Clean

Wereldwijd distributeur Sportief BV

Sportief BV is de trotse wereldwijde distributeur van Nuvo Clean Sports. Vanuit ons magazijn in Sittard verzorgen wij samen met Nuvo Clean de wereldwijde distributie van deze producten. In elk land werken wij samen met exclusieve distributeurs, distributeurs en winkels/verkooppunten. Na de presentatie op de grootste sportbeurs van Europa, de ISPO in München, in 2015 is de vraag overweldigend. De vraag naar een product dat werkelijk de zweetgeur verdringt blijkt enorm! Dit succes delen we natuurlijk graag met u! Wordt ook verkoper van dit succesvolle product dat WEL zijn resultaten waarmaakt! Door de grote toepasbaarheid van het product is dit product voor elke sportwinkel een succes. Denk hierbij aan sportschoenen, (boks)handschoenen, scheenbeschermers, schaatsen, skischoenen, helmen, eigenlijk alle sportmaterialen die zweet opnemen en niet makkelijk in de wasmachine kunnen. Waarom werkt Nuvo Clean Sports dan wel zo goed?

NuvoClean: Probleemloos schoonmaken zonder gevaarlijke stoffen en met een verbluffend resultaat.

Een gevaarlijk product kan in de hele EU worden herkend aan de oranje uniforme waarschuwingen op de etiketten. Deze mogen niet gebruikt worden door mensen onder de 16 jaar; het werken met dergelijke producten is alleen toegestaan vanaf 16 jaar en alleen onder toezicht. Deze stoffen zitten nietin NuvoClean probiotische schoonmaakproducten. Dit zijn onder andere: formaldehyde, fosfaten, EDTA, NTA, chloorverbindingen, gechloreerde en aromatische oplosmiddelen, APEO, LAS, fosforzuur, zoutzuur, zwavelzuur, salpeterzuur, anorganische pigmenten met zware metalen en nitromusken. Alle oppervlakte actieve stoffen in NuvoClean zijn volledig afbreekbaar volgens de testmethoden van bijlage III bij Verordening (EG) nr 648/2004 betreffende detergentia.

NuvoClean probiotica is een goedkoop en veilig alternatief

De basis van NuvoClean producten zijn 100 procent natuurlijke ingrediënten, zoals bacteriën, sporen en enzymen, die zich bij voorkeur voeden met vuil. Na gebruik worden probiotische reinigingsmiddelen op natuurlijke wijze afgebroken. Dit betekent, dat microbiologische schoonmaakmiddelen niet schadelijk zijn voor de mens of de natuur. Maar ze kunnen veel meer dan hun chemische tegenhangers. NuvoClean probiotische schoonmaakmiddelen bieden ook bescherming op de lange termijn, omdat de stoffen na de reiniging nog steeds op het object hun werk blijven doen en nieuwe vervuiling "opeten". Hierdoor garandeert NuvoClean een duurzame en langdurige werking en een uitgebreide bescherming.

Goede neus voor effectiviteit

De waarheid achter deze zin kan worden vastgesteld met een zeer eenvoudig experiment, die eventuele twijfelaars zeker overtuigd. Wie met een chemisch reinigingsmiddel onaangename geuren te lijf gaat, denkt zijn doel te hebben bereikt als de vieze geur weg is. Dit noemen we maskeren. In plaats van de stank ruiken ze nu echter de chemie. Als de geur van de chemie vervlogen is, zal de stank weer snel terugkeren.

Als u probiotische schoonmaakmiddelen van NuvoClean zou gebruiken om de stank te bestrijden, dan is de stank ook echt definitief weg. Vaak horen wij van, aanvankelijk, sceptische mensen die onze microbiologische reinigingsmiddelen gebruiken, hoe dankbaar ze zijn dat eindelijk het stankprobleem definitief is opgelost.

NuvoClean bestrijdt, wat wij vinden stinken

Bijvoorbeeld bokshandschoenen en schoenen gaan na verloop van tijd stinken. Deze onaangename geur wordt veroorzaakt door de afbraakproducten van ongewenste micro-organismen. Deze organismen halen stoffen uit het zweet als voedsel. Omdat zweet diep in het materiaal dringt zijn de stank-veroorzakende organismen omgeven door een beschermende laag. De poging tot verwijdering met gebruikelijke reinigingsmiddelen zal daarom falen omdat deze producten alleen aan de oppervlakte werken.

De probiotica van NuvoClean dringt door tot de bron van het kwaad; de Probiotica van NucoClean zorgen voor een grondige reiniging en de sporen dringen diep in de materiaal en verdringen er de stank veroorzakende organismen, doordat ze zelf geen geur produceren, maar slechts water en reukloze kooldioxide. Binnen een paar dagen wordt de doordringende stank van zweet daadwerkelijk verdreven. Wordt de behandeling regelmatig herhaald, dan zullen de stank-organismen voor altijd verdwijnen.

Wil je ook Nuvo Clean Sport verkopen? Neem vandaag nog contact met ons op!

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina