Sportscholen

Na het zien van al deze schitterende producten van hoge kwaliteit, schitterende design en zeer interessante verkoopprijzen kunnen we ons voorstellen dat ook jij geinteresseerd bent in adidas. 
Voor sportscholen hebben we meerdere mogelijkeden:

- U kunt een samenwerking starten met een plaatselijke winkel die adidas in zijn assortiment heeft en dit ook daadwerkelijk als nummer 1 merk hanteert. Wilt u weten wie bij u in de buurt zo'n verkooppunt heeft, neem dan contact met ons op via B2B website van Sportief BV of info@sportiefbv.nl en we bekijken graag de mogelijkheden samen met u. 

- U kunt, bij afwezigheid van de juiste verkooppunten, rechtstreeks bij ons inkopen onder de geldende voorwaarden van adidas en uit eigen voorraad uw klanten beleveren. Wanneer u hier interesse in heeft neem dan contact op via B2B website van Sportief BV of info@sportiefbv.nl en we bekijken graag de mogelijkheden samen met u. 

- Wilt u zich metname focussen op de sportschool en zich metname bezighouden het verzorgen van de lessen maar toch de vraag van uw klanten kunnen beantwoorden? Wij nemen dit graag voor u uithanden en bieden u een fullfilment oplossing aan. Bent u hier geinteresseerd in, neem dan contact op via info@adidas.vechtsporten-benelux.nl en we bekijken graag de mogelijkheden samen met u. 

adidas staat klaar voor ú!