Geschiedenis

Eind jaren 70 begon het avontuur van Sportief BV in een garagebox aan huis in Eindhoven. Met behulp van een toegewijd team is het bedrijf in 45 jaar tijd uitgegroeid tot Europa’s grootste fabrikant van bokszakken en trapkussens. Naast bokszakken en trapkussens is het aanbod aan andere vechtsportartikelen door de jaren heen verder toegenomen.

Deze groei is ook duidelijk zichtbaar in het hoofdkantoor, compleet met een magazijn van maar liefst 5.000 vierkante meter. Daarnaast heeft Sportief BV ook de beschikking over een indrukwekkende showroom/fight room van 400 vierkante meter, met een extra magazijnruimte van 1.200 vierkante meter. Dankzij deze uitgebreide faciliteiten heeft Sportief BV de capaciteit om jaarlijks 300.000 bokszakken en 250.000 trap- en stootkussens te produceren.

Ruim 30 jaar ervaring in de branche en het bedrijfsleven

Perspectief

Het streven van Sportief BV is duidelijk: we willen onze positie als grootste fabrikant van Europa graag behouden. De uitstekende service, korte levertijden, producten van topkwaliteit en scherpe prijzen zullen de pijlers blijven waarop Sportief BV bouwt. Met een oog op de toekomst blijft Sportief BV verder streven naar innovatie en groei, gedreven door een passie voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Duurzaamheid

De bokszakken die geproduceerd worden door Sportief BV worden gevuld met verfijnd en gerecycled materiaal (tot 50 kg). Dankzij deze perfecte samenstelling is niet alleen de trainingservaring van de klant fantastisch, maar wordt er ook bijgedragen aan een circulaire economie.