Wilt u uw merk of logo op een opvallende en veelzijdige manier onder de aandacht brengen?

Maak gebruik van onze zeefdruk service en print uw ontwerp op bokszakken, trapkussens, handpads, of een van onze vele andere producten.

Blink uit

Stel je voor dat je een sportschool binnenloopt en je eigen logo of merk op een opvallende manier op een bokszak ziet staan. Met onze zeefdruk service maak je van een trainingservaring een merkbeleving en laat je indruk achter op vechters en alle andere bezoekers.

Met Private Label Equipment bieden we een unieke branding-mogelijkheid voor vechtscholen en fitnessfaciliteiten. U hoeft enkel uw ontwerp op te sturen en ons ervaren team gaat voor u aan de slag met onze gespecialiseerde apparatuur.

Duurzame kwaliteit

We printen alleen op hoogwaardige materialen die gemaakt zijn om de belegering van intensieve trainingen te weerstaan, wat zorgt voor een langdurig en opvallend resultaat. U kunt vertrouwen op een scherpe afdruk die niet snel vervaagt of loslaat.

Veel mogelijkheden

Onze producten zijn er in verschillende maten en soorten om te voldoen aan de vele trainingsbehoeften van verschillende vechtsporten en vechttechnieken. In combinatie met de verschillende ontwerpmogelijkheden zal er altijd een optie zijn die bij uw trainingseisen en branding-wensen past.

Onze mogelijkheden ontdekken?

Klaar om op te vallen?

Klaar om uw bedrijf te differentiëren en uw merk naar uw apparatuur te verlengen?

De beschikbare opties zijn afhankelijk van het gewenste product, de complexiteit van het ontwerp en de gewenste hoeveelheid kleuren. Wanneer u een ontwerp indient, zal ons team samen met u de mogelijkheden bekijken en u naar een product helpen waar u dol op zult zijn.