JOUW ZAKEN

Met meer dan 30 jaar aan ervaring in de vechtsportwereld is Sportief BV hét bedrijf op het gebied van vechtsporten en de bijbehorende uitrusting. De producten van Sportief zijn ontworpen en gemaakt met behulp van eersteklas materialen, met de focus op topprestaties en duurzaamheid. Het brede productassortiment zorgt er bovendien voor dat de producten interessant zijn voor een grote doelgroep, van de internationale kampioenen tot de beginnende vechtsporters. Dit maakt Sportief BV dan ook een ideale partner om mee samen te werken.

In Sittard heeft Sportief BV de beschikking over een opslag- en productieafdeling van 5.000 vierkante meter. Hier wordt de kwaliteit van de grondstoffen, productie en eindproduct constant gecontroleerd, waardoor uw klanten kunnen genieten van topproducten die aan de hoogste normen voldoen. Met behulp van ruim dertig professionals lukt het Sportief om 300.000 bokszakken en 250.000 trap- en stootkussens per jaar te produceren.

De voordelen van samenwerken met Sportief BV

  • Ruim 30 jaar ervaring in de branche en het bedrijfsleven
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Mogelijkheid tot variabele ordergroottes
  • Topkwaliteit en duurzame materialen
  • Veel mogelijkheden voor private label-branding, inclusief materiaal- en ontwerpopties
  • Korte levertijd (streefdoel van drie weken)
  • Europese productaansprakelijkheid
  • Volgens de voorschriften van BSCI en REACH

Voor iedereen, van de internationale kampioenen tot de beginnende vechtsporters

Gyms

Ook voor de combat gym is samenwerken met Sportief BV een uitstekende keuze. In het uitgebreide assortiment zijn namelijk ook producten voor (kick)boksen, Muay Thai, Budosport, MMA en meer te vinden. Met een gevarieerd aanbod aan bokszakken, trap- en stootkussen, handpads, beschermingsmiddelen en accessoires kunt u perfect inspelen op de unieke behoeften van uw klanten. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Sportief BV.

Klaar om te beginnen met verkopen?

De combinatie van kwaliteit, diepgewortelde passie voor vechtsporten en bewezen staat van dienst maakt Sportief BV de optimale partner. Wilt u dus uw bedrijf een boost geven met hoogwaardige vechtsportartikelen? Ga dan de samenwerking aan met Sportief.