here
Classic Bokszak Leder

Sportief Boxing Gear Classic Bokszak Leder, bruin

Classic Bokszak Leder 100cm

Sportief Boxing Gear Classic Bokszak Leder 100 cm

Sportief Boxing Gear Classic Bokszak Leder 180 cm

€ 418,95
Lederen bokszak van Sportief Boxing Gear, als alleen het allerbeste goed genoeg is. De bokszak is voorzien van een dubbele binnenzak waardoor deze extra stevig is. De binnenzak bestaat uit een geweven canvasdoek en de buitenzak bestaat uit top kwaliteit leder. Alle naden van de bokszak worden meerdere malen gestikt, zodat uitscheuren wordt voorkomen.

Klik hier voor alle informatie over lengte, gewicht en aankooptips

Direct leverbaar
RRP
418,95
SKU
LE180BR

Classic Bokszak Bruin Leder

Lederen bokszak van Sportief Boxing Gear. De bokszak is voorzien van een dubbele binnenzak waardoor deze extra stevig is. De binnenzak bestaat uit een geweven canvasdoek en de buitenzak bestaat uit top kwaliteit leder. Alle naden van de bokszak worden meerdere malen gestikt, zodat uitscheuren wordt voorkomen.De bokszak wordt gevuld met versneden textielsnippers. Deze textielsnippers worden nieuw ingekocht, zodat er geen schimmeling of vervelende geur kan ontstaan. Deze vulling zorgt voor een uitstekende absorptie voor uw handen, voeten en benen.

Voor welke vechtsporter is de Classic Bokszak Leder geschikt?

De Classic bokszak leder is geschikt voor jong en oud, voor amateur en professional. Zowel in de sportschool te gebruiken als thuis.De Sportief Bokszak leder is geschikt voor: kickboksen, free fight, traditioneel boksen, thaiboksen.

Welke maat bokszak heb ik nodig?

Wanneer u als volwassene de bokszak wilt gebruiken voor zowel trappen en stoten heeft u de bokszak van 150 cm of 180 cm nodig. Deze bokszak hangt dan voor zowel de lage trappen als de hoge trappen op de juiste hoogte. Ook voor de stoten hangt deze op de juiste hoogte. Bovendien is deze bokszak lekker zwaar en zal deze niet alle kant op zwaaien bij het trainenWanneer u als volwassene de bokszak wilt gebruiken om alleen het stoten te trainen is 120 cm geschikt. Deze bokszak is nog dusdanig zwaar dat de bokszak niet alle kanten op zwaait.

In welke maten en kleuren is de Classic Bokszak Leder te krijgen?

De bokszak is verkrijgbaar in de kleuren- zwart- bruinen in de volgende maten:Bokszak 100 cm x Ø 35 cmBokszak 120 cm x Ø 35 cmBokszak 150 cm x Ø 35 cmBokszak 180 cm x Ø 35 cm(Kies uw bokszak in het menu Lengtemaat op deze pagina)"Lederen bokszak van Sportief Boxing Gear, als alleen het allerbeste goed genoeg is. De bokszak is voorzien van een dubbele binnenzak waardoor deze extra stevig is. De binnenzak bestaat uit een geweven canvasdoek en de buitenzak bestaat uit top kwaliteit leder. Alle naden van de bokszak worden meerdere malen gestikt, zodat uitscheuren wordt voorkomen.

Klik hier voor alle informatie over lengte, gewicht en aankooptips

Voordelen van de Classic Bokszak leder

- sterk en geschikt voor iedereen- voor thuisgebruik en in de sportschool- zeer stevig leder- gevuld met een schone textiel mix met ideale hardheid- extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen- geleverd met bijbehorende 4-puntsketting

Garantie

Op de Sportief Boxing Gear bokszakken zit 1 jaar garantie.

Accessoires

Een 4-puntsketting wordt gratis erbij geleverd.
More Information
Serie LEBR
EAN 8719638443791
Brand Sportief Boxing Gear
Color Bruin
Length 180 cm
Article weight (Kg) 50
Material Leer
HS-Code 95069100
Level Gevorderde, Professioneel
Specially for Volwassenen
Diameter 35 cm